dimecres, 31 de març del 2010

Observar un ocell

Ara que arriba el bon temps és més fàcil poder escoltar els ocells. Però cal fer molt de silenci i sobretot tenir paciència. Podem distingir el tipus d'ocell amb el seu cant i també podem arribar-lo a veure. Ens haurem d'organitzar molt bé per poder sentir i veure els ocells de Les Feixetes. Avui n'he sentit un i l'he pogut fotografiar. Viu a Farrera, al Pirineu Català (Vall Farrera- Pallars Sobirà). Aquí el teniu. Oi que és bonic? Té la panxa groga i quan canta repetix tres i fins a sis vegades la mateixa cançó.
Algú sap com es diu? Si el coneixeu poder deixar un comentari.
I si aneu a passejar per la muntanya emporteu-vos la càmera a veure si podeu fer alguna foto d'un ocell! no és fàcil però tampoc és impossible!


dissabte, 27 de març del 2010

dijous, 25 de març del 2010

Aquesta és la nostra llibreta de camp. Aquí anem apuntant tot allò que observem quan anem al bosc i les coses que volem recordar.
Llibreta Camp

dilluns, 8 de març del 2010

Quants excrements!

Primer ens va costar una mica de trobar-ne, però després... quin munt d'excrements! Vam poder omplir fins dalt tots els pot-lupes. Ara només ens faltava classificar-los per saber a quins animals pertanyien.


dilluns, 1 de març del 2010

Quart dia al bosc

Per fi! Ja no fa tant fred ni tampoc plou, semble impossible però podem tornar al bosc. Avui ens emportem els pot-lupa i també les lupes. Ens endinsarem una mica més, deixarem enrera la pineda on hem investigat fins ara per buscar excrements.