dilluns, 10 de maig del 2010

VIII CONGRÉS CIENTÍFIC DE LA UVIC

Aquest dimecres anirem al VIII Congrés Científic de la Universitat de Vic. El curs passat ja hi vam anar amb un treball de formigues.
Demà passat hi explicarem el taller de natura "Quins animals viuen al bosc de Les Feixetes?", que hem anat penjant en aquest bloc.
El presentaran en Pol Ruiz, en Marc Font, la Mònica Navarrete, la Mar Casas, la Maria Galán i en Gerard Mancera.










































poema de Joan Sans i Prats

4 comentaris:

  1. Felicitem els companys de segon, perquè ho han explicat molt i molt bé.També ens ha agradat molt la presentació de l'aigua i la dels cucs de terra. Ens ho hem passat pipa i hem après moltes coses!
    Classe de segonB.

    ResponElimina
  2. Avui hem anat al congrés científic de la UVIC. A part de la nostra escola n'hi havia tres més que ens han parlat dels cucs, l'aigua i els insectes del pati. Ens ha agradat molt participar-hi, ja que hem pogut aprendre noves coses que no sabíem. Hem fet moltes preguntes i ens ho hem passat molt bé. Quan tornàvem amb l'autocar ha plogut una mica.

    ResponElimina
  3. Enhorabona a tots , ho heu fet molt bé.

    Maria

    ResponElimina
  4. Vull felicitar a tots els ponents per què ho heu fet realment molt i molt bé. També a les mestres, per participar en aquesta iniciativa tan fantàstica i, alhora, enriquidora pels alumnes. Marta

    ResponElimina